Bemutatjuk a Hikvision IP hangszóró családot

Mészáros Tamás May. 7. (Frissítve: 1 day ago) 6 minutes olvasás

Hikvision IP hangszóró család 

  Network-Speaker_product-group

A Hikvision a videotechnológiában szerzett széleskörű szakmai tapasztalatait felhasználva tovább bővíti kínálatát azzal, hogy átfogó biztonsági megoldásaiba audiofunkciók használati lehetőségét is beépíti. Az IP hangszóró család segítségével intelligensebb hangélményt, fokozott biztonságot, egyszerűsített telepítést és problémamentes értékesítés utáni szolgáltatást ígér a felhasználóinak. 

A termékcsalád az IP hálózati hangszórók változatos választékát tartalmazza, kínálata kiterjed a kültéri kivitelű kürt, a beltérben használható mennyezeti hangszórók, szekrény és oszlop sugárzók típusaira is. Mindegyik terméket úgy tervezték, hogy megfeleljen az egyedi alkalmazási igényeknek, biztosítva a rugalmasságot és alkalmazkodóképességet még változatos használati feltételek mellett is. 

 

Sokoldalú hangosítási lehetőségek a különböző felhasználási területek igényeinek kielégítésére 

A Hikvision IP hangszórói a különböző alkalmazási helyzetekhez igazodva számos sugárzási módot kínálnak, így rendkívül sokoldalúan alkalmazhatók. Ezen üzemmódok közé tartozik az élő hangbemondás, az ütemezett lejátszás, a riasztási eseményhez kapcsolt adás és a vészhelyzeti gyülekezéshez kapcsolódó tájékoztatás. Akár biztonsági célokra, személyhívásra és közlemények adására, vagy háttérzene lejátszására használják, ezek a hangszórók fontos szerepet játszhatnak a sürgős üzenetek hatékony célba juttatásában. Képzelje el a létfontosságú bejelentések adását kórházakban, vagy a vészhelyzeti kiürítéssel kapcsolatos értesítések elősegítését. A mindennapi használat során a háttérzene szolgáltatás segít az optimális hangulat biztosításában pl. üzletekben, bevásárlóközpontokban vagy irodaházakban. 

 0hang

 

Az audio + video technológia kombinálásának előnye 

 network-speaker_Smarter-audio-with-video-linkage

Az audio- és videotechnológiák kombinálásával a Hikvision fokozott védelmet biztosít az ügyfelek számára a valós idejű elrettentéstől a beavatkozásig. A potenciális fenyegetésekre vagy eseményekre a videóval szinkronizált hangbemondás javítja a riasztórendszerek hatékonyságát, jelentősen fokozva az általános biztonsági intézkedések hatását. Ez a kiváló kombináció rugalmasabb intézkedési lehetőséget biztosít a biztonsági személyzet számára, így kevesebb közvetlen kiszállással, hatékonyabban képesek ellátni a területvédelemi, a veszélymegelőzési és a vészhelyzeti reagálással kapcsolatos feladataikat. 

2hang

 

Egyszerű üzemeltetés és karbantartás 

A Hikvision IP hangszórói a Hikcentral Professional szoftverrel, NVR-ekkel vagy harmadik féltől származó platformokkal való kompatibilitást kínálnak, biztosítva a meglévő rendszerekbe való zökkenőmentes integrációt és az egységes kezelést. A felhasználóbarát kezelőfelület támogatja a csoportos eszközkezelést és FT frissítést, ésszerűsítve ezzel mind az üzemeltetési, mind a karbantartási folyamatokat. Emellett a távkonfigurációs lehetőségek további kényelmet és nagyobb biztonságot biztosítanak. 

 Network-speaker_Easier-operation-management

További részletekért kattints az alábbi termékismertetőre és tekintsd meg a bemutató videót!

Termékismertető - Hikvision Network Speaker

 

Recent blogs